dilluns, 17 de febrer del 2014

LES PINTURES D'ANTONIO BERNAL AMB L'ALUMNAT DE L'ESO

El capitán trueno, Jabato, Joyas literarias... No podem parlar d’aquestes publicacions sense fer referència a Antonio Bernal, gran pintor i dibuixant que en va il·lustrar les portades.
El divendres, 31 de gener, els nois i noies de 1r i 2n d’ESO vam anar a veure l’exposició Antonio Bernal al Palau de Congressos de Lleida, La Llotja. Vam fer un recorregut per tota l’obra del pintor i dibuixant de Barcelona, nascut el 1924 i mort el 2013. El comissari de l’exposició, Sr. Miquel Sauret, ens va guiar per l’extensa obra exposada: les portades originals de les produccions de l’Editorial Bruguera, esbossos i dibuixos d’animals, éssers fantàstics i herois, paisatges i marines, retrats de la seva família i un autoretrat, cartells de circ... Una obra plena de color i de moviment que expressa l’extraordinària sensibilitat de l’Antonio Bernal, que va fer del seu art i la seva afició, la seva professió.

Vam admirar les pintures de l’autor i vam gaudir amb les explicacions que el Sr. Sauret ens va fer, gran coneixedor i admirador de l’obra i la persona de Bernal. Els nois i noies van estar força atents i els va agradar molt tant l’exposició com l’explicació.

                              A l’INS Castell dels Templers ens entusiasma l’art!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada