divendres, 31 de gener del 2014

ESCRIPTORS, AMICS

El passat dia 20 de gener l’Antonio Galeote va venir al nostre institut a explicar-nos la mostra de fotografies Escriptors, amics, de la qual és l’autor. Els alumnes de PQPI que es preparen per tenir el graduat en ESO i la seva professora Maria Bañeres van ser els assistents a la xerrada que ens va fer el fotògraf.
Antonio Galeote, provinent del món de l’educació, va treballar durant anys com a fotògraf de retrats d’escriptors per a diverses editorials. A partir d’aquesta d’experiència i de la seva faceta com a lector entusiasta, va néixer aquesta mostra de retrats d’escriptors catalans que hem tingut a l’INS Castell dels Templers des de desembre fins a finals de gener, i que s’ha passejat per diferents instituts de Lleida.
Ens va explicar com, a partir de detalls significatius dels escriptors, ja siguin objectes, espais o paisatges, feia els retrats que captaven l’essència de la persona i de la seva obra.
Els nostres estudiants van estar molt atents a les explicacions de l’Antonio Galeote i van mantenir una cordial conversa amb ell interessant-se per altres aspectes de la seva fotografia. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada