dijous, 13 de juny del 2013

VISITA A BARCELONA

La nostra Arca de Noè
Un autocar ben ple de nois, noies i ganes d’aprendre i passar-s’ho bé, surt ben d’hora des de l’INS Castell dels Templers, el dia 5 de juny. Han estat matiners per arribar aviat a Barcelona!
Els PQPI de Vivers i Jardineria i de Perruqueria i el curs de 1r d’ESO han fet diferents visites a la ciutat i han aprofitat el magnífic dia que ha fet.

Acompanyats per professors i professores de l’institut, els nois i noies de 1r han anat al Zoo de Barcelona on han vist molts animals salvatges i han presenciat l’espectacle dels dofins. Ha estat un dia per recordar, ja que feia dies que o esperaven perquè darrerament han estat treballant el tema del Regne Animal. Anant cap al Maremàgnum, han vist l’estació de França i han passejat pel Moll de la Fusta fins arribar a Colom. I han vist la polèmica samarreta del Barça que porta.
Al Jardí Exòtic

Per altra banda, les noies de Perruqueria han visitat una empresa de productes dedicats a la perruqueria, L’Oreal. Ben segur que a tots us sona aquest nom. També han anat de compres centres comercials de Barcelona. Com han gaudit d’aquesta estona lliure!
Les noies d'Imatge Personal
La resta, els nois de Vivers i Jardineria, han estat passejant-se pels jardins de Montjuïc: han pogut veure tot allò que han estat aprenent durant el curs. De tornada, han passat per l’Estadi Olímpic i han pogut veure els diversos equipaments culturals i històrics de la muntanya. Llàstima que la font a aquella hora no estava en marxa!

A la tarda els de 1r i els jardiners s’han trobat al Maremàgnum, un espai guanyat al mar, des d’on han sortit cap a Lleida. I no ens hem oblidat de recollir les perruqueres, que ens esperaven, carregades de bosses i d’energia, a la Diagonal.

Un dia per repetir! L’any que ve hi tornarem, perquè Barcelona té tantes coses per veure…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada