dimarts, 18 de juny del 2013

CLOENDA DE LES PRÀCTIQUES DEL TIL-2013

Al nostre entorn passen coses sensacionals que massa sovint passen desapercebudes i anònimes. Us en posaré un exemple:

Els alumnes del Programa de Diversificació Curricular de l’ESO durant el present curs escolars han participat en una experiència de valor incalculable: el TIL(Tasques d’Iniciació Laboral). Han estat 28 alumnes que han fet pràctiques en diferents regidories de l’Ajuntament de Lleida. Així durant els mesos de març a juny han realitzat entre 130 a 150 hores de contacte amb el món del treball. Podem parlar d’un èxit absolut ja que per a la majoria ha estat un temps de màxim aprofitament.

Per aquest motiu es va voler fer una festa de cloenda i agraïment als alumnes participants. Així el dia 4 de juny a la sala Jaume Magre se'ls va lliurar els diplomes acreditatius i de reconeixement.

Notícia al Diari Segre 
L’acte va comptar amb la presència del Sr. M.A. Cullerés, director dels SSTT d’Ensenyament a Lleida, del Sr. Jesús Castillo, regidor d’Educació i Infància,  i del Sr. Antoni Olona, director del nostre institut. Tots ells van destacar els bons resultats i la implicació dels alumnes en el desenvolupament de les seves tasques i funcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada