dimarts, 11 de juny del 2013

CLOENDA DEL PROGRAMA AQUÍ EN PARLEM! A LA LLOTJA


El divendres 31 de maig els nois i noies de 1r d’ESO van passar el matí a la Llotja de Lleida per participar a la Jornada de Bones Pràctiques del programa Aquí en parlem! organitzat per l’Obra Social “la Caixa”, que té com a finalitat prevenir la drogodependència entre els i les adolescents i joves.
Alguns dels centres que hi van participar, 9 instituts de la ciutat de Lleida, van explicar quines activitats havien dut a terme per implementar el programa. A més a més hi va haver parlaments de les entitats organitzadores (La Caixa, el Departament d’Ensenyament i la Paeria).
Finalment, els nostres nois i noies van presentar els plafons que han realitzat com a conclusió de la feina de tot el curs com a prevenció de les drogodependències. Formaven part d’una exposició-mostra amb tots els treballs dels altres centres.
Un abundant esmorzar va amenitzar el matí. Els i les nostres alumnes s’ho van passar d’allò més bé i van fer amistat amb nois i noies d’altres instituts. I també van agafar idees pensant en la feina que realitzaran el curs vinent. Això està bé: l’INS Castell dels Templers s’encara cap al futur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada