dimarts, 12 de novembre del 2013

LA CASTANYADA A COPA D'OR

El passat dimecres  30 d’octubre,  alguns alumnes de l’INS Castell dels Templers del Turó de Gardeny  vam anar d’excursió a l’Horta de Lleida , al nostre institut de Copa d’Or,  per celebrar la Castanyada i fer una ruta turística per l’Horta. 
Vam fer una caminada llarga a peu, vam veure ocells I vegetació, mentre  un guia que es es diu Josep Maria ens va explicar històries. També  vam veure el  pas de l’AVE , vam menjar castanyes i panellets i després vam jugar  a futbol.Abans de la caminada vam parar a menjar castanyes i panellets al xoperal del Tòfol (les castanyes estaven boníssimes, gràcies a la Srta  Mercè que es va passar  gairebé tot el mati fent-les),  després vam continuar la nostra visita amb  el nostre guia Josep Maria  que ens va explicar una història en uns canals. Diu que hi havia unes bruixes que feien medicines amb les plantes i en van donar una a una reina i la reina les va maleir. Els seus cavallers van anar a matar a les bruixes i les van cremar.
Després vam passar pel pont del Boc de Biterna, vam continuar caminat i vam passar per sota del pont de l’AVE i per uns canyars molt grans. També vam passar pel pont de fusta, vam tornar cap al nostre institut de Copa d’Or on vam jugar a futbol. Finalment vam tornar al nostre institut .

Joaquín Giménez Sillero
1r d’ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada